BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Müjdat Gezen'e haciz şoku!

Ünlü sanatçı Müjdat Gezen'in geçtiğimiz yıl sonunda hizmete açtığı Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi ile başı dertte..

Abone ol

Ünlü sanatçı Müjdat Gezen'in geçtiğimiz yıl sonunda hizmete açtığı Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi binasının inşaatı için malzeme veren firma tarafından alacakları ödenmediği için icra işlemi başlattı.

Parasını alamadığını öne süren inşaat firması, toplam 92 bin liralık alacağı için merkezde faaliyet gösteren tiyatro salonundaki malzemelere haciz koydurdu.

Olay.com'un haberine göre Sanatçı Müjdat Gezen tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz Aralık ayında faaliyete geçen Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi'nin inşaatı sırasında binanın yapımı için malzeme temin eden firma, 80 bin 22 liralık fatura borcunu ödemeyen Müjdat Gezen Tiyatroları Ltd Şti'ye icra takibi başlattı.

POLİS EŞLİĞİNDE HACİZ

Bursa 15. İcra Dairesi'nce başlatılan işlemlerin ardından harekete geçen inşaat firmasının Avukatı Saygun Çelebi, 6 aralık gününden buyana ödenmeyen borcun faizi ve dosya masrafları ile birlikte 92 bin liraya yükseldiğini belirterek, haciz kararı aldırdı. Dün öğle saatlerinde haciz memurları ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki içinde iki tiyatro salonu, kurs salonu , kafeterya ve işyerleri bulunan sanat ve eğlence merkezine gelen Avukat Çelebi ve memurlar, burada görevli güvenlik personelinin kendilerine engel olması üzerine çağırılan iki polis eşliğinde haciz işlemlerine başladılar.

GEZEN TELEFONLA SÜRE İSTEDİ

Merkezin tiyatro bölümündeki elektronik bazı malzemeler ile ses sistemleri, görüntü sistemleri, koltuklar ve bilgisayarlar tek tek sayılarak kayda geçirildi. Bu sırada durumun Müjdat Gezen'e bildirilmesi üzerine Sanatçı ile firma Avukatı Saygun Çelebi telefon görüşmesi yaptı. Müjdat Gezen borcun ödenmesi için kısa bir süre talep ederken, bu talebi uygun gören avukat Çelebi, tespit edilen malzemeyi çağırılan yediemine teslim ederek, sanat merkezinden ayrıldı. Çelebi, Gezen'i temsil eden avukatlarla bir araya gelerek soruna çözüm bulmaya çalışacaklarını belirterek, "Soruna bir çözüm bulamazsak, haczedilen malzemeler tiyatrodan alınarak, yeddiemin deposuna kaldırılacak" dedi.