BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67
HABER /  GÜNCEL

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kundaklayan kişi yakalandı. Şüpheli Mehmet Ali A.'nın servis şoförü olduğu öğrenildi.

Abone ol

İSTANBUL Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü(TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundakladığını belirledikleri M.A. Aligül'ü gözaltına aldı.

Sanat Merkezi önüne gelen bir kişi, sanat merkezinin giriş kısmına benzin döküp ateşe vermişti. O anlar güvenlik kameralarınca kaydedilmişti.

İLK İFADESİNDE KABUL ETTİ: ALKOLÜN ETKİSİYLE YAPTIM

Aligül, TEM ekiplerine verdiği ilk ifadesinde "Müjdat Gezen'in Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han'ın torununa hakaret ettiği için buna tepki olarak yaptım, alkollü olduğum için bunun etkisiyle olayı gerçekleştirdim" dediği öğrenildi. Kundakçı Aligül'ün emniyetteki işlemleri devam ediyor.



SOSYAL MEDYADA KUTLAMA

Mehmet Ali A. 20 Şubat'ta sosyal medya hesabından "Allah'ın sopası yok ki gözüne soksun soysuz Müjdat Gezen sanat merkezi gece cayır cayır yanıyordu, Osmanlı'ya dil uzatırsa geberiri giderrrrrr peter olsun" diye mesaj paylaşmış.

Şüpheli, sanat merkezinin yangından bir sonraki fotoğrafının altına ise "K.... çocuğunun tamamı yansaydı keşke" diye yazmış.