BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48
HABER /  DÜNYA

Muhteşem'de Hürrem kayıp!

Muhteşem Yüzyıl 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 5 Haziran 2013 akşamı Star ekranlarında olacak

Abone ol

Erkanların fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 5 Haziran 2013 akşamı Star ekranlarında olacak.

Dizide Hürrem karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin diziden ayrılışının ardından ilk bölüm olan 101. bölümde Hürrem yerine kimin oynayacağı ya da nelerin olacağı merak konusu.

Muhteşem Yüzyıl'ın 2. fragmanında ise Hürrem'in hiçbir yerde olmadığı ve kayıp olduğu söyleniyor.

Şehzade Mustafa her adımıyla ölüme yaklaşırken hiç beklemediği bir anda Amasya Sancakbey'i olarak atanması onu şoke eder.

Pargalı'nın dediklerini hatırlayan Mustafa her şeyin Hürrem'in eline geçmemesi için isyana çok yaklaşır.

MUHTEŞEM YÜZYIL 101. BÖLÜM ÖZETİ

Süleyman Mustafa’yı payitahta çağırıyor ve hakkında ağır bir karar veriyor! Mustafa hüsrana uğrarken, Mehmet için taht yolu açılıyor. İki kardeş arasındaki ipler geriliyor. Hürrem zaferini kutlarken, Mahidevran oğlu için gözünü karartıyor.

Süleyman Mehmet’le Budin’e sefere gidiyor. Mustafa ise payitahtta kalıyor. Hürrem aniden gelen bir haberle yolculuğa çıkıyor. Payitahta dönen Süleyman onu derinden sarsan bir gerçekle yüzleşiyor.

Süleyman Barbaros’u Mustafa’yı payitahta getirmesi için görevlendirmiştir. Herkes Mustafa’nın akıbetinden endişe duyarken, Hürrem ve Rüstem cephesinde büyük sevinç yaşanmaktadır.

Mustafa payitahta gelir ve babasının karşısına çıkar. Süleyman oğlu hakkında verdiği ağır kararını açıklar. Mustafa’yı Amasya Sancak Bey’i tayin etmiştir. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Mustafa’yı zor günler bekliyordur.

Paniğe kapılan Mahidevran ise Süleyman’ın karşısına çıkar. Bu kararın arkasında Hürrem’in olduğunu söyler. Süleyman bu sözlerle çileden çıkar. Herkese güvenini yitiren Mahidevran oğlu için tek başına savaşacaktır.

Süleyman, Budin’e sefere çıkar. Haremde yalnız kalan Hürrem, ansızın gelen bir haberle sarsılır, tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Aradan zaman geçer ve Süleyman payitahta döner. Hürrem hakkında öyle bir şey öğrenir ki, artık kimse güvende değildir.

İŞTE MUHTEŞEM YÜZYIL 101. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL 101. BÖLÜM 2. FRAGMANI