BIST 9.080
DOLAR 32,47
EURO 35,18
ALTIN 2.326,11

Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı tahliye oldu

Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı tahliye oldu

Muhteşem Yüzyıl adlı dizide ‘Behram Paşa’ karakteriyle tanınan oyuncu Adnan Koç ve kardeşi Mehmet Hayri Koç, uyuşturucu operasyonunda polise direndikleri suçlaması ile tutuklanmışlardı. bugün yapılan duruşmadan tahliye karar verildi.

Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı tahliye oldu

ATAŞEHİR’de bir kafeye düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında polise direnmekten tutuklanan Muhteşem Yüzyıl adlı dizide ‘Behram Paşa’ karakteriyle tanınan oyuncu Adnan Koç ve kardeşlerinin 90 yıl 7 ay 15 güne kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Anadolu 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Adnan Koç, Ahmet Koç ve Mehmet Hayri Koç cezaevinden getirilirken, tutuksuz sanıklar Mehmet Pınarbaşı, Şeyhmus Koç ile avukatları da salonda hazır bulundu.

Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı tahliye oldu

Duruşmada müşteki sıfatıyla dinlenen polis memuru E.H., olay tarihinde sanık Sinan Bozburun’u takip ettiklerini söyleyerek, “Florya’dan takibe başladık, Ataşehir’e kadar geldik. Sinan Bozburun Ataşehir’de bir mekanın bulunduğu sokağa aracıyla girdi, mekanın önünde Adnan Koç’u aracına aldı, kısa bir mesafe sonra araç durdu. Sinan’ın Adnan Koç’a uyuşturucu verdiğini gördüm. Daha sonra Adnan Koç araçtan indi ve kafeye girdi. Uyuşturucu maddenin alındığını değerlendirdiğimiz için kafeye girdik. Benden önce kafeye giren memurlar kimliklerini gösterdiler sanıklara, üstlerini arayacaklarını söylediler. Sanık Adnan Koç’un üzerinden bir miktar kokain çıktı. Ahmet Koç'un üzerinden de uyuşturucu madde çıktı” dedi.

Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı tahliye oldu

Daha sonra memur arkadaşı ve sanık Adnan Koç ile birlikte mekandan dışarı çıktıklarını söyleyen E.H., “Adnan Koç bana sanatçı olduğunu söyleyerek bu işin duyulmamasını istedi. ‘İstediğiniz şeyi verebilecek durumdayız’ dedi. Ben de Adnan Koç’a, ‘Teklifin suç teşkil ediyor, böyle şeyler teklif etme’ dedim, ekip otosuna bindirdik.”

Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı tahliye oldu

“Adnan Koç ve Ahmet Koç’un S.İ.’ye saldırdıklarını gördüm, yumruk atıyorlardı” diyen müşteki E.H., “Ben de Adnan Koç'u yere yatırdım, kontrol altında tutmaya çalışıyordum. Bu sırada Mehmet Hayri Koç tekme attı, Ahmet Koç da S.İ.'ye silah doğrultmuş ve onu darp etti. Ardından da S.İ.'ye yakın mesafeden ateş ettiğini gördüm. Aynı sırada Adnan Koç ve Mehmet Hayri Koç belimdeki silahı almaya çalışıyordu, silahım yere düştü. Yere düşen silahı Adnan Koç aldı. Mücadele ederken şahıslardan biraz uzaklaşmak durumunda kaldım. Bu sırada Mehmet Hayri Koç beni yumrukla dövmeye başladı. Ahmet Koç da silahla hem S.İ.'yi hem de beni tehdit ediyordu. Ben direnmeyi de bıraktım" dedi.