BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  GÜNCEL

Muhteşem Yüzyıl'a son yorum CHP'den!

RTÜK'e şikayetler yağdırılan, dışarıda ise beklenenden çok daha fazla eleştiri alan Muhteşem Yüzyıl'a işte Kılıçdaroğlu'nun yorumu..

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Dizisine gelen tepkiler, yapılan eleştiriler bitmek bilmiyor. İşte son günlerde adından söz ettiren Muhteşem Yüzyıl'a CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yorumu:

'Belli çevrelerin yaptıkları şikayetler var. Dizileri beğenir beğenmeyiz. Ama sonuçta bunların senaristleri vardır. Sonuçta bunlar televizyonlarda gösteriliyor.

Bir kısmına biz de kızabiliriz. Bir kısmına AKP kızabilir. Bir kısmına toplumun belli çevreleri kızabilir. Ama sonuçta bizim ülkemizde demokrasi var, hukuk var. Hakaret içermediği sürece her türlü düşünceye bizim saygı göstermemiz gerekir.

Yasakçı anlayışla yola çıkmak doğru değildir. Hele hele 'Biz yasaklarla mücadele edeceğiz' diye iktidar olduktan sonra yasakları toplumun gündemine getirmenin hiçbir mantığı yoktur. Sayın Başbakan'ın bazı televizyon kanallarını beğenmediği programlar dolayısıyla kapatmasını da bu yasakçı anlayışın ürünü olduğunun düşünüyorum.'