BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.429,22
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl yeni bölümde Hürrem fırtınası-izle

Ekranların uzun soluklu dizisi Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'e büyük darbe! İşte Muhteşem Yüzyıl ın 133. bölümünde yaşanacaklar...

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Çarşamba günü yeni bölümüyle nefes kesecek... Hürrem Sultan için artık sona yaklaşıldığı dizinin bu bölümünde Hürrem geçmişle hesaplaşırken, Kanuni hesaplarını bir kenara bırakıyor... Köle olarak geldiği Osmanlı Sarayı'nda, Padişah'ın nikahlı karısı olmayı başaran Hürrem Sultan, Muhteşem Yüzyıl'ın 133. yeni bölümünde amansız bir hastalığa yakalanarak hayata gözlerini yumuyor. 

HÜRREM FIRTINASI ESECEK!

Star TV'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran ve izlenme rekorları kıran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın bu hafta yayınlanacak 133'üncü bölümünde Hürrem fırtınası esiyor.

GEÇMİŞİN GÜNAHLARI...

Amansız hastalığını kabul eden Hürrem, Süleyman'ın kollarında geçmişin günahlarıyla yüzleşiyor.Canını yaktığı herkesten helallik almak isteyen Hürrem Sultan'ın işi o kadar kolay olmuyor.Günahları yüzüne tokat gibi vurulan Hürrem, huzur içinde ölmek istiyor.

SÜLEYMAN NE YAPACAK?

Süleyman, Hürrem'in hastalığıyla yıkılıyor ve onu kaybetme korkusuyla tüm hesaplaşmaları bir kenara bırakıyor.

23 Nisan 2014 Çarşamba akşamı saat 20.00'de yayınlanacak dizinin yeni bölümünde Hürrem Sultan'ın ölümüyle koca bir devir kapanıyor. İşte Muhteşem Yüzyıl'ın 133. bölümünde yaşanacaklar..