BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
HABER /  GÜNCEL

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ve tarihi!

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'de yayınlanacak Kösem dizisinin yeni sezonuyla ilgili son haberler internethaber.com'da.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu sezon FOX TV'de yayınlanacak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin fragmanı, yeni sezon bilgileri ve yeni oyuncuları haberimizde...

Muhteşem Yüzyıl Kösem - Bağdat Fatihi IV. Murad dizisi...Tims Productions'un yapımcılığını üstlendiği,başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger ve Canan Ergüder'in yer alacağı dizi Ekim ayında yeni sezonu açacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ SEZON FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ SEZON 2.FRAGMANI

İŞTE YENİ KÖSEM SULTAN: NURGÜL YEŞİLÇAY

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunda Sultan 4. Murat'ın dönemi konu edilecek. Dizi de yeni hikayesiyle beraber kadrosunu da değiştiriyor.

Metin Akdülger'in Ekim ayında başlaması planlanan yeni sezonda Sultan 4. Murat'a hayat vereceği Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Farah Zeynep Abdullah, Canan Ergüdar ve Burak Yamantürk de katıldı.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ OYUNCULAR

Oyuncu kadrosu büyük oranda değişecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunda, son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde yer alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah yer alacak ve IV. Murad'ın eşi Ayşe Haseki Sultan'ı canlandıracak.

Dizide Kösem Sultan'ı hayat veren Beren Saat'in de yeni sezonda yer almayacağı ve yerine Nurgül Yeşilçay'ın geçeceği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu dizinin yeni sezonunda Beren Saat'in oynadığı Kösem'i canlandıracak.

Saat, dizinin yeni sezon ilk bölümünde yer alacak. Daha sonra dizide zaman atlaması yaşanacak ve Yeşilçay yeni Kösem Sultan olarak seyirci karşısına çıkacak.

MEHMET GÜNSUR YENİDEN MUHTEŞEM YÜZYIL'DA!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa rolünü oynayan Mehmet Günsur'un da yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Hezarfen Ahmed Çelebi'yi hayat verecek.




MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM'DEN AYRILAN İSİMLER

Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen gibi birçok ünlü isim birinci sezonda rolleri gereği diziden ayrılmıştı.