BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.418,75
MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 29. yeni bölümüyle 2 Haziran 2016 Perşembe akşamı Star'da olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 2 Haziran 2016 Perşembe akşamı Star'da...


İskender’in ölümüyle tüm ümidini kaybeden Safiye, son kez Kösem ile karşı karşıya gelir. İki can düşmanının yüzleşmesi beklenmedik bir biçimde son bulacaktır.


Seferde yeniçeriyle karşı karşıya gelen Sultan Osman, payitahta dönmek zorunda kalır.Kösem’in yeniçeriyi kışkırttığını düşünen Osman, Kösem’in iktidarına son vermek için onu payitahttan sürgün eder. 


Sultan Osman, bugüne dek görülmemiş bir şey yaparak, hacca gitme kararı alır. Oysa  bu kararın ardında bambaşka bir planı vardır.Mısır’a gidip asker toplayacak ve yeniçeri ocağını kaldıracaktır.Osman’ın aldığı karar sonun başlangıcı olur. 


Sultan Osman’ın asıl amacını öğrenen yeniçeri isyan eder. Başta Kösem ve Halime’nin de destek verdiği isyan, çığrından çıkar.Kösem şehzadelerini kurtarmak için harekete geçtiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır. Şehzadeler ortadan kaybolmuştur.. 


Halime ise bu isyanı fırsata çevirir. Askerler, Mustafa’yı padişah ilan ederken, Sultan Osman has odada ölümle yüz yüze kalır.

Sitene Ekle
Etiketler