BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.292,82
MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. bölüm fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 28. yeni bölümüyle 26 Mayıs 2016 Perşembe akşamı Star'da olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 26 Mayıs 2016 Perşembe akşamı Star'da...


Osman’ın Mehmed için fetva aldığını öğrenen Kösem yıkılır. Oğlunu kurtarmak için saraya gider ancak acı bir manzarayla karşılaşır. Şehzade Mehmed abisinin emriyle idam edilmiştir.    


Kösem acıların en büyüğü ile sınanırken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanır. Herkes Osman’ın kardeş katlini yeniden getirdiği için lanetlendiğine inanır. Kardeşinin ölümüyle derinden sarsılan Osman ise vicdanıyla yüzleşmeye çalışır.


Ulemayla arasını düzeltmek isteyen Osman, herkesi şaşkına çeviren bir karar alarak Şeyhülislam Esad Efendi’nin kızı Akile Sultan ile evlenir. Ancak usullere aykırı olan bu evlilik herkesin tepkisini çekmesine neden olacaktır. 


Sultan Osman, Hotin seferine çıkar. Osman’ın sefere çıkmasını fırsat bilen Safiye Sultan, yeniçeriyi Osman’a düşman etmek ister. Böylece İskender’in taht yolunu açmış olacaktır. Sultan Osman, seferde yeniçeriyle karşı karşıya gelir.


Kösem ise İskender’in yerini bulmak için Safiye’ye büyük bir tuzak kurar. Safiye oğlunu kurtardığını sanırken aldığı haberle dünyası başına yıkılır. Artık hiçbir şeyin manası kalmamıştır.

Sitene Ekle
Etiketler