BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
HABER /  GÜNCEL

Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. STAR TV Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sultan Ahmed'in ölümü sarayı sarstı. Sultan Ahmed'ten sonra tahta kim geçecek? Kösem Sultan, taht için Mehmed'i mi yoksa Osman'ı mı seçecek? Yoksa tahtın başına akli dengesi bozuk Mustafa'mı geçecek? Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanını izlemek için TIKLAYINIZ...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 24. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sultan Ahmed ölmeden önce kayıp şehzadenin İskender olduğunu öğrendi. İskender derdest edilip saraya getirildi. Safiye Sultan oğlunu kurtarabilmek için kendi canını ortaya koydu. Sultan Ahmed, İskender hakkında idam kararı verdi.

Saraydan kaçmak isteyen Şehzade Mustafa'yı ağabeyi durdurdu. Sultan Ahmed ölmeden önce Şehzade Mustafa'nın akli dengesinin bozuk olduğunu öğrendi. İki kardeşin hesaplaşması Ahmed'i daha kötü etti.

Sultan Ahmed’in öleceğini kabullenmeyen Kösem, saraya yetenekli Yahudi bir hekim getirdi. Kösem hekimin yaptığı ilaçla Ahmed’in iyileştiğini sanıyordu. Ama Ahmed adım adım ölüme yaklaşmaktaydı.



Sultan Ahmed, ölmeden önce Kösem ile nikah kıydı. Hayatının en mutlu sabahına uyanan Kösem Sultan, Ahmed'in ölümüyle kahroldu.Ahmed ve Kösem birbirine kavuştukları yerde birbirlerine veda etti. Ahmed, Kösem'e değerli bir emanet bıraktı. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Sultan Ahmed'in ölümüyle bir devir kapandı.