BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  GÜNCEL

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. STAR TV Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm detaylarını takip edin ve yeni fragmanını internethaber.com'da izleyin.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zehirlenen Sultan Ahmed ölüyor mu? Kayıp Şehzadenin İskender olduğunu öğrenen Kösem Sultan ne yapacak? STAR TV Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 24. yeni bölüm fragmanı detayları ve 23. son bölüm özeti haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin son bölümünde, Harem'e yeni gelen ve Sultan Ahmed'in gönlünü çalan cariye Yasemin’in kız kardeşi olduğunu öğrenen Kösem Sultan büyük şok yaşadı. Safiye Sultan ile yaşadığı savaşta daha önce de babasını kaybeden Kösem, kardeşini kurtarmak için harekete geçti.

Safiye Sultan ile arasındaki savaşa son vermek isteyen Kösem, kayıp şehzade İskender'in Safiye'yi öldürmesini istedi. Safiye Sultan’ın İskender’i tahta çıkarmasından korkan Zülfikar ise İskender’i payitahttan göndermek istedi. İskender ise Safiye'nin annesi olduğundan habersiz, öldürmek için eski saraya gitti.

Şehzade Mehmed ve Şehzade Osman yeniçeri ocağını ziyaret etti. Mehmed'in yeniçeriler önünde Osman'a yaptığı saygısızlık iki kardeş arasındaki gerilimi arttırdı. Sultan Ahmed de bu gerilime şahit olunca sarayda kaos yaşandı.

Sultan Ahmed'in hastalığı ve ardından zehirlenmesi durumunun kötüleşmesine neden oldu. Kösem, Sultan Ahmed'in durumundan endişe ederken, aldığı haber Kösem'in yüreğine ok gibi saplandı. İskender’in Kösem’e olan aşkı her geçen gün büyürken, bu aşka sarayı ayağa kaldıracak bir isim şahit oldu.

Halime Sultan'ın en büyük korkusu gerçek oldu. Şehzade Mustafa'nın deli olduğu korktuğu bir isim tarafından öğrenildi.