BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölüm fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 24. yeni bölümüyle 28 Nisan 2016 Perşembe akşamı Star'da olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 28 Nisan 2016 Perşembe akşamı Star'da...


Ahmed’in öleceğini kabullenmeyen Kösem, saraya yetenekli Yahudi bir hekim getirir. Kösem hekimin yaptığı ilaçla Ahmed’in iyileştiğini sanırken, gerçek başkadır. Ahmed adım adım ölüme yaklaşmaktadır. 


Sultan Ahmed, İskender’in Safiye Sultan’ın oğlu olduğunu öğrenir. Safiye merhametine sığınmak için son bir kez Ahmed’in karşısına çıkarken, Ahmed İskender hakkında ağır bir hüküm verir.   


Saraydan kaçmak isteyen Şehzade Mustafa, Ahmed’in yüreğini ağzına getirir. Kardeşinin çektiği acıya tanık olan Ahmed, oğullarının arasındaki husumete bir son vermek ister. 


Ölümü kabullenen Ahmed, Kösem’e son bir hediye verir. Bu büyük aşk bir nikahla taçlanır.. Aşıkların birbirine kavuştuğu büyülü gecenin ardından, Kösem hayatının en acı sabahına uyanır. 


Sultan Ahmed en büyük hayali, yegane aşkı Kösem’in kollarında son nefesini vermeden, Kösem’e değerli bir emanet bırakır. Ahmed’in ölümüyle darmadağın olan Kösem’in kışı başlar.

Sitene Ekle
Etiketler