BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 19. yeni bölümüyle 24 Mart 2016 Perşembe akşamı Star'da olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 24 Mart 2016 Perşembe akşamı Star'da...


Derviş Paşa’nın beklenmedik ölümüyle sarayda taşlar yerinden oynar. Handan Sultan, Derviş’in ardından sessizce yas tutarken, Halime Handan’ı, Derviş Paşa ile yaşadığı gizli ilişkiyi ortaya dökmekle tehdit eder.


İskender’in kardeşi olduğunu öğrenen Hümaşah, annesine gerçekleri söyleyecek midir? Hümaşah kardeşini yakından tanımaya çalışırken, kız kulesinde hapis olan Safiye’nin Hümaşah’tan bir isteği vardır. 


Sultan Ahmed, haremin idaresini halası Hümaşah’a verir.Haremde bozulan nizamı yeniden kurmaya kararlı olan Hümaşah’ın aldığı kararlar başta Kösem olmak üzere herkesi huzursuz eder. 


Sarayda öyle bir gece yaşanır ki artık herkes için susma vaktidir. Derinden sarsılan Ahmed, yaşananlardan uzaklaşıp yalnız kalmak ister ve Edirne’ye gider. 


Ahmed’in gitgide kendisinden uzaklaştığını hisseden Kösem, aşkına sahip çıkmak için Edirne’ye gitmeye karar verir. Ancak bu yolculuk hiç beklenmedik bir şekilde son bulur. Kösem kayıptır ve kimse nerede olduğunu bilmemektedir. 

Sitene Ekle
Etiketler