BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  DÜNYA

Muhteşem Yüzyıl 93. bölüm fragmanları

Muhteşem Yüzyıl'ın 93. bölüm fragmanı yayınlandı. 3 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlanacak olan dizi yine çok heyecanlı.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 93. bölümü 3 Nisan 2013 Çarşamba akşamı Star ekranlarında yine fırtınalar estirecek.

Yeni bölümde şehzadenin kaybolması diziye damga vuran sahnelerden biri olacak. Köprü yapılması için iyi bir subaşı arayan Kanuni'ye bahsedilen Sinan sonunda Kanuni'nin önüne çıkartılır.

Kurtlar Vadisi'nin efsane oyuncusu Memati artık Muhteşem Yüzyıl'da Mimar Sinan oldu. Yeni bölümlerde izleyeceğiniz tarihin baş mimarı Mimar Sinan'ı Gürkan Uygun canlandıracak.

Kanuni'nin karşısına çıkan Sinan'ın ilk yapıtı köprü olacak. Bakalım Sinan ve Kanuni arasındaki diyaloglar izleyicileri ekran başına kilitleyecek mi?

Muhteşem Yüzyıl yepyeni bölümüyle izleyicileri yine mest etmeye geliyor. Geçtiğimiz hafta yine sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başaran Muhteşem, bu hafta Mimar Sinan karakteriyle sosyal medyayı alt üst edeceğe benziyor.

İŞTE MUHTEŞEM YÜZYIL'IN 93. BÖLÜM ÖZETİ..

Bayezıd'ın kaybolduğunu öğrenen Hürrem, beyninden vurulmuşa döner. Hürrem yana yakıla oğlunu ararken, onun sefere gittiğini öğrenir. Mihrimah ise kendi derdindedir. Esmahan’ı hamamda düşürmüştür. Esmahan kendinde olmadığı için hadiseyi örtbas etmek için elinden geleni yapar. Ancak Şah Sultan’ı buna inandırmak kolay değildir.

Sefere gizlice katılan Bayezıd, bir askerle kavgaya tutuşunca yakayı eleverir. Süleyman, oğlunu karşısında görünce çok kızar. İçten içe onun cesaretini takdir etse de iyi bir ders vermeyi de ihmal etmez. Prut Nehri'ni geçemeyen ordunun imdadına ise yaptığı muazzam köprüyle Mimar Sinan yetişir. Şehzade Mustafa ise Rümeysa'nın, Gabriella'nın kardeşi olduğunu öğrenir. Rümeysa verdiği kararla Mustafa'nın dikkatini çeker. Akdeniz'deki tehlikeyi haber alan Mustafa, ani bir kararla şimşekleri üzerine çeker.

Süleyman'ın yokluğunu fırsat bilen Şah Sultan için nihayet intikam vakti gelmiştir. Hürrem’e karşı kurulan sinsi bir planı devreye sokar. Hürrem, haremin nizamını korumaya çalışırken, Şah Sultan öyle bir şey yapar ki haremde tüm dengeler değişir.

Muhteşem Yüzyıl yeni bölümüyle 3 Nisan Çarşamba 20.00’de Star’da...

MUHTEŞEM YÜZYIL 93. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MUHTEŞEM YÜZYIL 93. BÖLÜM ÖZEL KARELER

muh.jpg


MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİ NE ZAMAN BİTİYOR?