BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 35,00
ALTIN 2.434,64
HABER /  GÜNCEL

'Muhteşem Türk' bacaklarından vuruldu

Muammer Küçük, Sirkeci'de kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Abone ol

Bacaklarından vurulan Küçük, önce Özel Vatan Hastanesi'ne, ardından da Özel JFK Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Küçük'ün diz kapaklarına iki kurşun isabet ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada, olay sırasında seken bir kurşun, yoldan geçen 34 MHT 92 plakalı otomobilin kapısına isabet etti. Otomobilde inceleme yapan polis, sürücünün deifadesine başvurdu. Olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için bölgede çalışma başlatıldı.

10 ilde operasyon

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda geçen yıl İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Hatay, Giresun, Yalova, Edirne, Antalya ve Mersin'de insan kaçakçılığı yapan bir suç örgütü olduğu tespit edilmiş ve Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ekiplerince ortaklaşa İstanbul ve diğer 9 ilde 6 aşamalı operasyon gerçekleştirilmişti.

Yalova, İzmir, Edirne ve Antalya'da başlatılan operasyonun ilk 5aşamasında toplam 215 kaçak ile bu kişileri yurtdışına çıkarmaya çalışan 16 organizatör yakalanmış, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen bu kişiler tutuklanmıştı.

Operasyonun İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Hatay, Giresun ve Mersin'deki son aşamasında ise 70 adrese eş zamanlı baskın yapılmış ve suç örgütü elebaşı olduğu iddia edilen Muammer Küçük'ün de aralarında bulunduğu 36 kişi yakalanmıştı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Küçük ile 22 kişi tutuklanmıştı.