BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,06
MEDYA

Muhteşem İkili 4. bölüm fragmanı

Muhteşem İkili dizisi 4. yeni bölümüyle 22 Kasım 2018 Perşembe akşamı Kanal D'de olacak. Muhteşem İkili'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Muhteşem İkili 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili'nin yeni bölümünde neler olacak? Muhteşem İkili 22 Kasım 2018 Perşembe akşamı Kanal D'de...

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

Sitene Ekle