BIST 9.698
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.431,30
HABER /  GÜNCEL

Muhtardan kötü haberler : Köyümüzün yarısı yıkıldı

ADIYAMAN'daki 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından Akdamar Köyü Muhtarı açıklama yaptı. Muhtar köylerindeki deprem hasarın büyük olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Abone ol

ADIYAMAN'ın Samsat ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde, bugün saat 14.07'de merkez üssü Adıyaman'ın Samsat ilçesi olan 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi.

Depremin 11,3 kilometre derinlikte oluştuğu bildirildi.Aynı bölgede saat 14.18'de ise 4,4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

CNNTÜRK canlı yayına bağlanan Akdamar Köyü Muhtarı Necmettin Öztürk, 250 nüfuslu köyde yaşanan deprem için 'köyümüzün yarısı yıkıldı' dedi. Muhtar yaptığı açıklamada 'iki kişinin yaralandığını' da söyledi. 

Köydeki yıkılmayan evlerinde kullanılmaz hale geldiğini aktaran Muhtar Öztürk, 'hiç bir eve girilemez artık burada' dedi.

Öte yandan Sabah Gazetesi yazarlarından Meryem Gayberi de depreme yakalandığını takipçileri ile paylaştı. Deprem sırasında Gaziantep'te olduğunu söyleyen Gayberi, 'felaket bir deprem oldu hala sallanıyor" notunu paylaştı. 

Adıyaman'da deprem!..