BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,24
HABER /  MEDYA

Muhsin Kızılkaya o sözleri için özür diledi

Habertürk gazetesi yazarı Muhsin Kızılkaya dün akşam Habertürk Tv'de söylediği sözler için özür diledi.

Abone ol

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Muhsin Kızılkaya dün akşam Habertürk Tv'de Didem Aslan'ın sunduğu programda söylediği sözler için özür diledi.

Kızılkaya yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi:

"Dün Gece Habertürk TV’de katıldığım Didem Yılmaz’ın “Türkiye’nin Nabzı” programında “askerlik mesleğiyle” ilgili sarf ettiğim bazı sözlerin önü ve arkası kesilerek, sosyal medya ve bazı internet sitelerinde beni linç etmeye, hükümeti de yıpratma kampanyasına dönüştürülmek isteniyor.

Profesyonel askerlik mesleğinin seçimiyle ilgili söylediğim sözlerden dolayı, aynı programda, birkaç dakika sonra, şehitlerimizi ve kahraman ordumuzun şerefli mensuplarının “incinebileceğini” düşünerek hepsinden özür dilemiş ve sözlerimi geri almıştım.

Buna rağmen bazı çevreler tarafından kampanya sürdürülmek isteniyor. Bir insan, sarf ettiği sözlerden “pişman olduğunu” ve bu pişmanlığını da “özür dileyerek” yerine getirmişse, sanki aynı sözlerde ısrarını sürdürmüş gibi ona saldırmaya devam etmek, ne hakkaniyet, ne de insaf ölçülerine sığar.

Sarf ettiğim, amacını aşan, kahraman ordumuzun mensuplarını ve aziz şehitlerimizin ruhunu incitebileceğini düşündüğüm o talihsiz sözlerimden dolayı tekrar özür diliyor saygılarımı sunuyorum."

MUHSİN KIZILKAYA NE DEMİŞTİ?

Emekli Tümamiral Ahmet Yavuz ile asker konusunda tartışan Muhsin Kızılkaya "Onun için o maaş alıyor. O insanların görevi hayatını vermek. Onun için maaş alıyor. Ekstra bana iyilik yapmıyor" demişti.