BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48
POLİTİKA

Muharrem İnce'nin CHP Genel Merkezinde asansör krizi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP Genel merkezine geldi. Bu sırada bir asansör krizi yaşandı. Partililerin kalabalık bir şekilde asansöre binmesi, asansörün hareket etmesini engelledi. İnce, uyarısına rağmen asansörden inen kimse olmayınca sinirlendi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce asansörde sinir krizi geçirdi. Partililerin kalabalık bir şekilde asansöre binmesi, asansörün hareket etmesini engelledi. Bu sırada öfkelenen İnce, 'Partinin neden iktidar olamadığı belli. Bu kafayla olmaz.' dedi. İnce, uyarı üzerine asansörden kimse inmeyince sinirlendi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP Genel merkezine geldi. Bu sırada bir asansör krizi yaşandı.

"PARTİ NİYE İKTİDAR OLAMIYOR BELLİ, BU KAFAYLA OLMAZ!" Asansöre partililerle birlikte giren Muharrem İnce, asansör ağırlık limitini aşınca yukarı çıkamadı. "Birinin inmesi lazım" uyarısı üzerine kimsenin tepki vermediğini gören İnce, "Ben ineyim ya ben ineyim." diyerek asansörden indi, ardından "Partinin niye iktidar olamadığı çok belli. Bu kafayla iktidar olmaz. Böyle bir şey olur mu ya?" sözleriyle tepki gösterdi.

Sitene Ekle
Etiketler