BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Muharrem İnce'nin bomba 1 Kasım iddiası şimdi ne yapacak?

AK Parti'nin kazandığı 1 Kasım seçim sonuçları sonrası Muharrem İnce ne yapacak? Sosyal medya Muharrrem İnce'nin seçim iddiasını konuşuyor.

Abone ol

''AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti. Gider tavuk beslerim'' diyen Muharrem İnce, sosyal medyada günün konusu oldu.

1 Kasım seçimleri öncesi Yalova'da esnafla tartışarak günlerce konuşulan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin bu kez  2014 yılında katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla yeniden gündemde.

MUHARREM İNCE TAVUK BESLEYECEK Mİ?

Muharrem İnce, 30 Mart Seçimleri öncesinde katıldığı televizyon programında ''AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti bırakırım, başka ne yapacağım ki? Giderim kitap okurum, tavuk beslerim köyde'' demişti.

İnce'nin AK Parti'nin yüzde 49 almasını hayal olarak gördüğü açıklamaları 1 Kasım Seçimlerinde AK Parti’nin yüzde 49 oy almasından sonra sosyal medyada yeniden gündem oldu.

NE SÖYLEYECEĞİ MERAK KONUSU OLDU?

Kullanıcılar Muharrem İnce'ye 'Siyaseti bırakıp tavuk besleyecek misiniz?' sorusunu yöneltti. İnce, bu ifadeleri hakkında henüz yeni bir açıklama yapmadı.

SEÇİM SONUÇLARI 2015 İL İL MİLLETVEKİLİ SAYISI TIKLA

muharrem ince seçim

CHP Yalova adayı Muharrem İnce 1 Kasım seçimlerinde yeniden milletvekili seçilmişti.

YALOVA 1 KASIM SEÇİM SONUÇLARI

yalova 1 kasım seçim sonuçları