BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
GÜNCEL

Muharrem İnce'nin başörtülü kardeşi Meryem Dönmez konuştu

Sözcü'den Özlem Gürses'e konuşan Muharrem İnce’nin kız kardeşi Meryem Dönmez, ağabeyi ile gurur duyduğunu söylüyor, çocukluk dönemlerini anlatıyor…

Muharrem İnce'nin kız kardeşi Meryem Dönmez ağabeyi ile gurur duyduğunu söylüyor, çocukluk dönemlerini anlatıyor…

– Biraz kendinizi anlatsanız… İlkokul mezunuyum, ev hanımıyım. 2 kızım var, biri yüksek mimar, öteki işletme ve insan kaynakları okudu. İki torunum var. Yalova Merkez'de yaşıyoruz.

EVİN İŞİ BENDEYDİ Ben 12 yaşında evin her işini yapıyordum, zaten eğitimim o nedenle yarım kaldı. Annemler tütüne giderken evin işini söylerdi bana; “Ayranı çalkalayacaksın, bulaşıkları yıkayacaksın, kazan kaynatıp çamaşırları yıkayacaksın…”

– Bir de meşhur baklava hikayeniz varmış… Ya, sormayın! 13 yaşında “Ev baklavası yap” dediler bana, yapamadım tabii, pişmemiş tam. Beğenmediler “Bu ne biçim baklava” diye… Annem kızdı “Şekeri ziyan ettin” diye, Muharrem abim “Bağırma çocuğa, ne bilsin o baklavayı” diye korumuştu beni…

– Ne diliyorsunuz hem ağabeyiniz hem Türkiye'nin geleceği için ?Ağabeyimle hep gurur duydum, Türkiye için de en iyisini yapacağına inanıyorum. Ülkem için ise huzur, birlik, sağlık diliyorum. Kısaca ‘Tamam' diyorum yani!

Sitene Ekle