BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.425,22
GÜNCEL

Muharrem İnce'den flaş istifa açıklaması

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den şaşırtan bir çıkış geldi. Kılıçdaroğlu'nun istifasının istendiği ortamda sessizliğini bozan İnce, 'Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın.' dedi.

24 Haziran seçimleri sonrası adı CHP'nin genel başkanlığına gösterilen Muharrem İnce, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Seçimin ardından "koltuğu bırak" çağrıları yapılan Kılıçdaroğlu için İnce, “Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU DÜN BAŞKA BUGÜN BAŞKA
Seçim sonuçları için dün "İnce beklentilerin altında kaldı" diyen Kılıçdaroğlu, bugün çarketmiş ve 81 ile teşekkür ziyareti yapacak İnce için partisinin il başkanlarına, "Karşılayacaksınız, heyecan içinde gezdireceksiniz" talimatı vermişti.

Oy oranı yüzde 22'ye gerileyen CHP'de eleştiri okları, AK Parti'ye karşı 9. kez kaybeden Kılıçdaroğlu'na çevrilmişti. CHP genel merkezi önünde 1 gün süren oturma eylemi yapılmış ve İnce ismi ön plana çıkmıştı.

MUHARREM İNCE ÖYMEN VE KARAYALÇIN İLE GÖRÜŞTÜ
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Karayalçın'ın Ankara Hoşdere Caddesi'ndeki ofisinde bir araya geldi. İnce, Karayalçın ve Öymen, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sitene Ekle
Etiketler