BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.429,46
HABER /  GÜNCEL

Muharrem İnce’den Edirne sürpriz! Sahneye birlikte çıktığı 3 isim

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Edirne’de gerçekleşen mitinginde büyük bir sürpriz yaptı. İnce, sahneye CHP adaylığı için adı geçen lhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen ve Abdullatif Şener ile birlikte çıktı. İnce Edirne'de Demirtaş'ı da ziyaret etti.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Edirne’de gerçekleşen mitinginde vatandaşlarla buluşuyor.

Muharrem İnce büyük bir sürpriz yaparak mitinge CHP cumhurbaşkanı adayı olarak ismi geçen İlhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen ve Abdullatif Şener ile birlikte katıldı.

Muharrem İnce, İlhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen ve Abdullatif Şener ile birlikte sahneye çıkarak halkı selamladı.

DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETTİ

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda ziyaret etti.
 
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün Edirne İstasyon Meydanı'nda saat 16.00'da düzenleyeceği miting için kente geldi.

GÖRÜŞMEYE LİSTEDE ADI BULUNAN İSİMLE DIŞINDA KİMSE ALINMADI

Muharrem İnce'nin ziyareti öncesi cezaevine yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta jandarma ekipleri tarafından kontrol noktası oluşturuldu. Jandarma ekipleri karayolunu trafiğe kapatarak geçişlere izin vermedi. Sadece görüş listesinde adı bulunan avukatlara izin verildiği belirtildi.

GÖRÜŞME 20 DAKİKA SÜRDÜ

İkilinin görüşmesi yaklaşık 20 dakika sürdü. Görüşme sonrası gazetecilere açıklama yapması beklenen İnce, cezaevine gazetecileri atlatarak başka bir yoldan ulaşım sağladı.

MUHARREM İNCE'YE SORULDU

Muharrem İnce, daha sonra dinlenmek için bir bağ evine geçti. Burada gazetecilerin "Demirtaş'la görüşmeniz hakkında neler söyleyeceksiniz?" sorusuna "Dinleneyim, karnımı doyurayım, açıklayacağım mitingde." dedi.  Gazetecilerin soruyu yinelemesi üzerine İnce, "Sayın Karamollaoğlu, Sayın Akşener, Sayın Demirtaş'la görüştüm, aday olan herkesle görüşmek isterim, başarılar diliyorum. Dün gece Erdoğan'ın makamından aradılar, bugün bir saat söylediler ama Edirne mitingi nedeniyle gerçekleşemedi bu görüşme. Sanırım yarın görüşeceğiz." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Muharrem İnce gel bakalım buraya' savunması

Muharrem İnce'den Erdoğan'a 'gariban' yanıtı