BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.501,22
GÜNCEL

Muharrem İnce'den canlı yayında FETÖ iddiası! 17-25 Aralık'tan sonra...

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FOX TV'de katıldığı Liderler Konuşuyor programında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili önemli bir iddiada bulundu. İnce, 17-25 Aralık'tan sonra FETÖ okullarına devletin ekonomik destek sağladığını söyledi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Liderler FOX'ta” programına katıldı. Cumhurbaşkanı olması durumunda FETÖ ile nasıl mücadele edeceğini anlatan İnce, bir de önemli bir iddiada bulundu.

"FETÖ'YE EKONOMİK DESTEK SAĞLADILAR" : Elinde önemli belgelerin olduğunu ifade eden İnce, Hükümeti kastederek, “FETÖ’yle ilgili 17-25 Aralık’ı bunlar milat kabul ettiler. Bu süreçten sonra FETÖ’ye ekonomik destek sağladılar. Bunun belgeleri var. FETÖ’nün okullarına bakanlıklar aracılığıyla nasıl devlet tarafından yardım edildiğini ortaya çıkaracağım. 1 hafta-10 gün tartışılsın sonra bu belgeleri açıklayacağım” dedi.

Öte yandan "Liyakata uygun bir şekilde kamuya alımlar sağlanmazsa yeni FETÖ'ler çıkar" diyen İnce, şu anda Sağlık Bakanlı'ğının da bir tarikatın elinde bulunduğunu iddia etti. İşte İnce'nin o açıklamaları...

Sitene Ekle
Etiketler