BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.484,34
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Muharrem İnce o günden sonra ilk kez...

Muharrem İnce, CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olduğu kurultay sonrası parti grup toplantısında ilk kez görüntülendi.

Abone ol

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, genel başkan adayı olduğu CHP Kurultayı sonrasında bugün CHP Grup Toplantısı'na katıldı.

İnce, gazetecilerin "Kurultay'dan sonra ilk kez bugün mü grup toplantısına katıldınız?" sorusuna, "Bunun ne önemi var. Hatırlamıyorum bile" yanıtını verdi.

Hürriyet'in haberine göre, grup toplantılarına katılıp katılmamasının "Niye bu kadar büyütüldüğünü anlamadığını" söyleyen İnce, şöyle konuştu:

"Bunun ne önemi var ki? Hatırlamıyorum bile. Ben parti kurallarını bilen bir insanım. Antalya kampına da Genel Başkan'ın bilgisi dahilinde katılmadım. Kendisine İsveç'te daha önceden planlanmış bir toplantım olduğu bilgisini vererek, 'Ne yapayım?' diye sordum. O da bana 'Sen toplantına git' dediği için kampa katılmadım. Bugün de gruba geldim. Zaten Meclis 1 Ekim'de açıldı. Sonraki grup toplantılarına katılıp katılmadığımı hatırlamıyorum bile. Katılmadıysam ya hastayımdır ya yurtdışındayımdır ya da yerime biri oturmuştur gidememişimdir. Bunun özel bir nedeni yok. Niye büyütüldüğünü anlamış değilim."

26686057.jpg