BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  GÜNCEL

Muharrem İnce malvarlığını eksik açıklamış! Annesi söyledi...

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce miting meydanında malvarlığını açıklamıştı... Annesi Zekiye İnce, "Bir şeyi eksik söyledi ama. 4 koyunu var Muharrem'in, onu yazmamış mal varlığına" dedi.

Abone ol

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesinin ardından Muharrem İnce'nin ilk yaptığı şeylerden biri malvarlığını açıklamak olmuştu. Ancak İnce'nin malvarlığını eksik açıkladığı ortaya çıktı hem de annesi Zekiye İnce'nin yaptığı açıklamayla. İnce'nin annesi Zekiye İnce, "Bir şeyi eksik söyledi ama. 4 koyunu var Muharrem'in, onu yazmamış mal varlığına" dedi. 

“Tütün kırarak büyüttüm ben evlatlarımı, hepsi de aslan gibi. Memnunum hepsinden” diyen Zekiye İnce, en büyük çocuğu olan İnce’den “Hep iyi bir çocuktu. Çok dürüsttür, lafı hep ağzında, içi dışı bir. Hile hurda bilmez. Çok sever herkes onu” diye söz etti. İşte Zekiye İnce'nin Sözcü'ye verdiği röportajın dikkat çeken bazı bölümleri...

MALVARLIĞINI EKSİK SÖYLEMİŞ... 

– Muharrem Bey mal varlığını açıkladı, köydeki evini de söyledi. Orayı da gezdik az önce…
Bir şeyi eksik söyledi ama. 4 koyunu var Muharrem'in, onu yazmamış mal varlığına!

OĞLUMLA KONUŞMADIK...

– Biliyorsunuz Tayyip Bey açıklama yaptı, dedi ki “Muharrem Bey'in açıklamaları annesini çok üzmüş.”
Hangi açıklamaları ?

– Diyor ya oğlunuz “Tayyip Bey FETÖ'den icazet aldı” diye…
Hiç konuşmadık oğlumla bu konuyu, nereden çıkarmış ki… Nereden biliyormuş o benim Muharrem'le ne konuştuğumu? Yoksa bunlar telefonlarımızı mı dinliyorlar?