BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22
POLİTİKA

Muharrem İnce gerçekten CHP adayı mı?

CHP adayı kim oldu sorusunun yanıtı yarın netleşecek. Öncesinde ise bugün İlhan Kesici'nin açıklaması bomba etkisi yarattı. Verdiği isim Muharrem İnce oldu. Peki Muharrem İnce gerçekten de CHP'nin adayı?

İlhan Kesici, CHP adayıyla ilgili yaptığı son dakika açıklama ile günün olayı oldu. Kesici, "Muharrem İnce aday olacak. Sabah İnce'yi telefonla aradım, tebrik ettim. Onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti." dedi. Bu açıklama ile birlikte gözler Muharrem İnce'ye döndü.

Ankara gazetecileri 'İnce aday mısınız' deyince göz kırptı diyerek adaylığı teyit ederken bazıları 'Grupta en öndeydi' diyerek Kesici'yi doğruladı. Peki CHP adayı gerçekten Muharrem İnce mi? Elbette bu soru bir numaralı muhatabına yani İnce'ye de soruldu.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak" karşılığını verdi.

BBC ise İnce'nin "Atatürk'ün partisinin üyesi olarak Atatürk'ün oturduğu koltuğa aday gösterilmekten gurur duyarım. Elbette kararı genel başkanım ve milletvekillerimiz verecektir. Hem partimiz hem de milletimiz için hayırlı olmasını dilerim" dediğini aktardı.

ANAR'IN SAHİBİ İBRAHİM USLU'DAN OLAY TWIT Muharrem İnce ismi son dakika olarak haber sitelerine düşünce bomba yorum ANAR anket şirketinin sahibi İbrahim Uslu'dan geldi. Uslu herkesin aklındaki düşünceyi yazıya döktü ve şu twiti attı:

-Eğer haber doğru çıkarsa, "CHP'ye genel başkan yapmadığınızı, Türkiye'ye Cumhurbaşkanı mı yapacaksınız" sorusuna ne cevap vereceklerini gerçekten merak ediyorum..

Sitene Ekle