BIST 9.567
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.487,49
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Muharrem İnce bu 4 soruya cevap veremez! Ahmet Kekeç yazdı

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin cevap veremeyeceğini iddia ettiği 4 soruyu köşesinde yazdı.

Abone ol

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 24 haziran seçimleri öncesi yaptığı açıklamalar polemik konusu oldu. İnce'nin seçim kampanyasındaki konuşmaları ve  hakkındaki iddialar Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'in gündemindeydi. "İnce bu dört soruya cevap veremez" başlıklı yazısında Kekeç, sorulara cevap verip iddiaları kanıtlaması halinde oyunu İnce'ye vereceğini yazdı. İşte Kekeç'in çok soruları:

İDDİALARI KANITLARSA OYUNU İNCE'YE VERECEK
BİR-
Yalova’da dershanecilik yaparken, çalıştırdığınız öğretmenlerin sigorta primlerinden “kesinti” yaptınız mı ve vergi kaçırdınız mı? 

İKİ- FETÖ liderinin iade dosyasını inceleyen CHP’li avukatlar hazırladıkları üç sayfalık raporu size de yolladılar. O raporu açıklamayı düşünüyor musunuz? 

ÜÇ- Erdoğan’la birlikte Pensilvanya’yı ziyarete gittiğini iddia ettiğiniz ismi mahfuz “arkadaş”ın ismini daha ne kadar “mahfuz” tutacaksınız? Neden iddianızı kanıtlamıyorsunuz? 

DÖRT- Kendisine cinsel tacizde bulunduğunuzu söyleyen hanımefendiye susması karşılığında ne kadar para teklif ettiniz. 

Beşinci, altıncı, yedinci sorular da var ama bu kadarı kifayet eder diye düşünüyorum. Bu sorulara cevap verebilirseniz ve de iddialarınızı kanıtlayabilirseniz, söz veriyorum, 24 Haziran’da oyum size...  Cevap veremezseniz, adaylıktan çekilecek misiniz? 

Ahmet Kekeç'in yazısının tamamı