BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Muhabiri linç etmek istediler

Hatay’da çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ahmet Atakan için toplanan Selçuklular, ellerindeki siyah çelengin polis karakolu önüne bırakılma...

Abone ol

Hatay’da çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ahmet Atakan için toplanan Selçuklular, ellerindeki siyah çelengin polis karakolu önüne bırakılmasına izin verilmemesine sinirlenince kalabalık içerisinde bulunan muhabire saldırdı.
Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinde gerçekleşen protestolar Selçuk’ta da devam etti. Gezi Parkı direnişlerinde kavga veya saldırı yaşanmayan ilçeler arasında bulunan Selçuk’ta dün gece büyük bir kavga çıktı. Selçuk Garaj önünde toplanan Selçuklular, Hatay’da çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ahmet Atakan için sloganlar atarak yürüyüş yaptılar. Ellerindeki karanfiller ve siyah çelenk ile birlikte İstasyon Meydanı’nda toplanan Selçuklular, burada siyah çelengi polis karakolu önüne bırakmak istediler. Ancak polis, çelengin karakol önüne bırakılmasına izin vermedi. Selçuklu gençler, bunun üzerine ellerindeki çelengi İstasyon Meydanı’ndaki yeni etkinlik alanındaki sahneye bıraktılar.
Daha sonra sloganlar atarak eylemlerini sonlandıran Selçuklu bir grup genç, kalabalık arasında fotoğraf çeken ilçedeki yerel bir gazetenin muhabiri olan Onur Yılmaz’a saldırdı. Polis ve Selçuklu gençler arasında arbede yaşanırken, olayda her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi olmadı.
(İHA)