BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.429,70
HABER /  MEDYA

Muhabir taciz haberi yaparken taciz edildi!

İngiltere'de Sarah Teale isimli muhabir, kadınların taviz edilmesiyle ilgili haber sunarken taciz edildi. Taciz anı kameraya saniye saniye yansıdı.

Abone ol

İngiltere’nin Nottingham şehrinde bir sokakta kadınların uğradığı tacizlerle ilgili bir haber yapan BBC muhabiri Sarah Teale, yoldan geçen bir adamın sözlü tacizine uğradı.

Durumu sonra Twitter hesabından, "İronin böylesi!" olarak niteleyen Teale, videonun sonrasında tacizciye, "İşte tam da böyle!" diyerek tepkisini gösterdi.

TACİZ ARAŞTIRMASINI AKTARIRKEN TACİZ EDİLDİ

Sara Teale, yanından geçen adam onu sözlü olarak taciz etmeden önce, çevrimiçi ortamda yapılan bir araştırmanın sonuçlarından bahsediyordu. Araştırmaya katılan kadınların yüzde 95’inin sokakta tacize uğradıklarını veya aşağılandıklarını söylediklerini belirten Teale, sonrasında büyük bir çoğunluğundan sokakta el ile taciz edildiğini açıkladığını söyledi.

muhabir-taciz-haberi-yaparken-taciz-edildi!.png

"BUNUN ŞAKASI YOK"

Tam o sırada yanından geçen bir adam kendisini sözlü olarak taciz etti. Teale bunun üzerine, "Evet, tam olarak böyle" dedi.

BBC’ye yaptığı açıklamada adamın söylediklerinden dehşete kapıldığını belirten Teale, "Bunun şakası yok, komik değil ve hiç kimse buna katlanmak zorunda değil" diye de ekledi. Videoyu geçtiğimiz hafta Facebook sayfalarına yükleyen BBC Radio Nottingham ekibi, tacizcinin söylediklerini sansürledi.