BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.477,55
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Muğlada 500 kişi el ele halay çekti

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş ve etkinlikte yaklaşık 500 kişi Atatürk Stadı’nda halay çekti.

Abone ol

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde hafta boyunca çok sayıda etkinlik gerçekleştirilirken, Muğla’da yaşanan olaylar nedeniyle geçtiğimiz Cumartesi günü yapılamayan yürüyüş Atatürk Stadında yapılabildi.

Yürüyüş’ün Muğla caddelerinde yapılmasına güvenlik gerekçesiyle izin verilmezken, Gençlik ve Spor Müdürlüğü önünde toplanan 500’ü aşkın kişi Atatürk Stadında yürüyüş yaptı. Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen yürüyüşe Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mehmet Top, Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanları, sporcular, antrenörler, hakemler ve ormancılar katıldı.
Atatürk Stadı’nın ortasında büyük bir halka oluşturan katılımcılar, 500’ü aşkın kişi ile halay çekti. 10. Yıl Marşını da tek bir ses olarak seslendiren katılımcılar Gençlik Haftasını doya doya kutladılar.

Geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan Gençlik Haftası boyunca çok sayıda etkinlik düzenlediklerini ve gençlerin bu etkinliklerde doya doya eğlendiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Hafta nedeniyle Atatürk Stadında böyle bir etkinlik planladık. Halay insanlar arasındaki kardeşliği ve sevgiyi simgeler. Bizde bu etkinlikte 500’ü aşkın katılımcı ile birlikte halay çektik. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda Gençlik Haftasını coşkuyla kutladık” diye konuştu.

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KATILIMCILARA TİŞÖRT

Gençlik Haftası nedeniyle Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ön yüzünde Alo 177, arka tarafında ise Gençlik Haftası yazan tişörtler bastırılırken, 500 tişört Gençlik Haftası etkinliğine katılanlara dağıtıldı.