BIST 9.088
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,36
HABER /  GÜNCEL

Muğla depreminin ardından önemli uyarı

Muğla açıklarında meydana gelen depremin ardından bir televizyon kanalında canlı yayına katılan İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz önemli uyarılarda bulundu.

Abone ol

İTÜ Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü ve Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz Ege'de yaşanan depremin ardından artçıların sürdüğünü belirterek vatandaşlara hasarlı binalara girmemeleri uyarısında bulundu. 

6.3 şiddetindeki depremin ardından artçılar da sürüyor. 01.37 ve 01.52 ve 02.00'de 3 ayrı deprem daha meydana geldi. 4.3, 4.6 ve 4.1 şiddetindeki depremler yeniden paniğe sebep oldu.  

VATANDAŞLARA ÖNEMLİ UYARI

Depremin ardından bir televizyon kanalında canlı yayına katılan İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz önemli uyarılarda bulundu. Tüysüz özellikle artçı depremlerin sürdüğünü belirterek vatandaşları hasarlı olan binalara girilmemesi konusunda uyardı.

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI: ÇOK ŞİDDETLİ SARSILDIK

Muğla açıklarında meydana gelen depremin en çok hissedildiği bölgelerden biri olan Bodrum'un Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çok şiddetli bir sarsıntı meydana geldiğini belirterek, "Şu ana kadar bize gelen herhangi bir kötü durum yok. İnşallah da olmaz. Şu an bilgileri topluyoruz" dedi.