BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32
MEDYA

Müge Anlı'yı daha önce böyle izlemediniz! Canlı yayında ilk kez paylaştı...

Müge Anlı sevenlerinin karşısına folklor gösterisi ile çıktı. Müge Anlı, sahne aldığı folklor gösterisi görüntülerini canlı yayında ilk kez paylaştı...

Müge Anlı, bu defa sevenlerinin karşısına folklor gösterisiyle çıktı. Gaziantep'te sahneye çıkan Müge Anlı'nın gösterisini izleyenler arasında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da vardı. İşte Müge Anlı'nın folklor gösterisi...

Müge Anlı Kimdir?

Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.

Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de şuanda da yayınlanmakta olan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.

Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Sitene Ekle
Etiketler