BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Müge Anlı'da şok polis stüdyoyu bastı

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı'nın programında polis stüdyoyu basıp konuğu gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin annesi bakın Müge Anlı'ya ne söyledi.

Müge Anlı, hafta başından beri kezzaplı saldırıya uğrayan Sibel Burgu konusu üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. Konukları sebebiyle oldukça zor yayın yapan Müge Anlı'nın programında gerilimli anlar bugünkü yayında da devam etti.

İDDİALARI REDDETTİ AMA...

Tatlı Sert programına konuk olan gizli bir tanık saldırıyı, Sibel Burgu’nun eşinin yeğeni Özgür Basan’ın yaptığını söyledi. Bu iddiaların üzerine Müge Anlı, gözlerini kaybetme tehlikesi yaşayan Sibel Burgu’ya bu saldırıyı kimin yaptığını bulmak için tarafları programında konuk etti. Özgür Basan hakkındaki tüm iddiaları reddetti.

Taraflar birbirlerini suçladığı sırada stüdyoya gelen polis ekipleri Sibel Burgu’ya kezzaplı saldırı gerçekleştirdiği iddia edilen Özgür Basan’ı “adam yaralama” suçundan gözaltına aldı.

ANNESİ MÜGE ANLI'YA KIZDI

Özgür Basan'ın gözaltına alınmasına tepki gösteren anne Basan, Müge Anlı'dan hesap sordu. Basan, 'Sen nasıl bnim çocuğumun götürülmesine izin veriyorsun? Götürmeyin demeye hakkın yok mu?' diyerek Müge Anlı'ya tepki gösterdi. Bunun üzerine bir süre sessiz kalan Müge Anlı ise 'Ben ne bileyim senin çocuğunun yaralamadan arandığını... Senin çocuğunun annesi ben miyim? 'Sen niye yolluyorsun çocuğumu?' diyor! Polis benim hakkımda da bir arama olsa beni alır götürür. Ben karar veremem.'

Sitene Ekle