BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Müge Anlı'da kan donduran olay Arif Ünlübaş nerede?

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir olay gündeme geldi. Arif ve Havva Çatal çifti, 2 kızı, 2 damadı ve 2 torununun kayıp olduğunu iddia etti.

Abone ol

ATV ekranlarına yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 15 Şubat 2018 tarihli bölümünde akıllara durgunluk veren bir olay gündeme geldi. Canlı yayına katılan ve yaklaşık bir yıl önce Sinop'tan İstanbul Esenyurt'a yerleşen Arif ve Havva Çatal çifti, 2 kızı, 2 damadı ve 2 torununun yaklaşık 4 aydır kayıp olduğunu söyledi.

İddiaya göre Çiftin büyük kızı Zeynep, 11 yıl önce Recep Ünlübaş ile dünya evine girdi. Bu evlilikten altı ay sonra ise Zeynep hanımın küçük kardeşi Safiye, Recep Ünlübaş'ın küçük kardeşi Arif Ünlübaş ile evlendi. Safiye ve Arif çiftinin bu evlilikten şu an 2 ve 4 yaşında olan Ayşegül ve Muhammet adında 2 çocuğu dünyaya geldi.

Arif ve Havva Çatal çifti, İstanbul Sultançiftliği'nde bir evde beraber yaşayan kızları, damatları ve torunlarından en son geçtiğimiz Ekim ayında haber aldı. O günden sonra bir daha çocuklarına ulaşamayan aile, çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmakta buldu.

Baba Arif Çatal, geçtiğimiz Aralık ayında evine polislerin geldiğini ve damatlarını sorduğunu söyledi. O günden sonra evlatlarını aramaya başladığını belirten baba, ne yazık ki hiçbir haber alamadığını dile getirdi.

SAFİYE ENİŞTESİYLE AŞK MI YAŞIYOR?

Programın ilerleyen dakikalarında Arif ve Recep Ünlübaş'ın ablası Şeker hanım, Baba Arif Çatal'ı arayarak şoke eden bir iddia ortaya attı. Safiye'nin, eniştesi Recep ile ilişkisi olduğunu söyleyen Şeker hanım, kardeşi Arif'in karısı Safiye yüzünden cinayet işlediğini belirtti.  

Ardından canlı yayına bağlanan Recep ve Arif Ünlübaş'ın diğer ablası ise Şeker hanımın iddialarını destekledi. Recep ve Safiye'nin kol kola Çorlu'da çekilmiş bir fotoğrafı olduğunu söyleyen Abla, Recep'in Çorlu'da teyzesinin oğlunu para için tehdit ettiğini, Recep ve Safiye'nin parayı alıp kaçacaklarını dile getirdi. Öte yandan abla, diğerlerinin kayıp olmadığını, sadece Arif Ünlübaş'ın kayıp olduğunu iddia etti. 

Abla sözlerine şöyle devam etti;

"Recep ve Safiye Çorlu'da bir teyzemizin oğlunu tehdit edip 200 bin lira para istemişler. Artık Arif hayatımızdan çıktı demişler. Ardından teyzemin oğlu emniyete şikayete gitmiş. Ben kardeşim Arif'in hayatından endişeliyim. Recep ile Safiye, Arif'e bir şey yaptı."

"ARİF, SAFİYE'Yİ ESKİ PATRONUYLA YAKALADI"

Programın ilerleyen bölümlerinde kan donduran detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. İddiaya göre Arif Ünlübaş, bir gün eve geldiğinde karısı Safiye'yi patronu Sabri Altunbey ile yakaladı. Olaydan sonra Safiye ve Arif Kastamonu'ya yerleşti.

SAFİYE CANLI YAYINA BAĞLANDI

Canlı yayına telefonla bağlanan Safiye, kayıp olmadığını, 2 çocuğuyla birlikte iyi olduğunu ama kendisinin de eşi Arif'i aradığını belirtti. Eşinin İstanbul'da olduğunu düşündüğünü belirten Safiye şunları söyledi;

"Bilmediğiniz şeyler var. Eniştemle benim ilişkim yok. Biz kimseyi tehdit filan etmedik. Arif kayıp. Cinayet de işlemiş olabilir. Biz eniştemle Arif'i aramaya çıktık. İki aydır Arif'den haber alamıyoruz. Belki eşim benim için cinayet de işlemiş olabilir. Ama burada benim bir hatam yok. Orada gösterilen fotoğrafta ben, kimse bana laf atmasın diye eniştemin kolundan tutmuş gidiyorum. Siz olsanız eniştenizin kolundan tutup gidemez misiniz? Bunda yanlış bir şey var mı? Ben kaç gündür İstanbul'da eşimi arıyorum. Benim neler çektiğimi kimse bilmiyor. Eşim belki benim yüzümden cinayet işledi. Doğru, hatalar yaptım. Şu anda vicdan azabından uyuyamıyorum.  Yapabileceğim de bir şey yok. Çocuklarım da şu anda iyi. Beni kimse merak etmesin."

"EŞİM BANA YALAN SÖYLEMİŞ"

Safiye ardından eşinin eski patronunu öldürmüş olabileceğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti; 

"Eşim o olaydan sonra bana dedi ki ben artık buralarda yapamıyorum. Benim için buralarda iş de yok. İstanbul'a gidip iş arayacağım. Sonra da ev tutacağım. Aradan bir ay geçtikten sonra eşim beni arayıp ev tuttuğunu söyledi. Ama eşim İstanbul'da eski patronunu öldürmüş. Ben de kimseye söylemeyeyim ve peşinden gitmeyeyim diye bana böyle bir yalan söylemiş. O günden sonra eşimden bir daha haber alamadım."

İlerleyen dakikalarda canlı yayına bağlanan Recep Ünlübaş da iddiaları yalanladı. Kardeşinin hayta olup olmadığını bilmediğini söyleyen Ünlübaş, her yerde kardeşini aradığını belirtti.

12 KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ

Arif'in eski patronu Sabri Altunbey'ın, 24 Ocak tarihinde vücuduna isabet eden 12 kurşunla öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Sabri Altunbey'in kardeşi Müslüm Altunbey, Arif'e benzeyen birisinin abisinin evine geldiğini ve abisi kapıya çıktığı sırada onu vurduğunu iddia etti. 

SAFİYE STÜDYODA

Programın son bölümünde Safiye, Recep Ünlübaş ile birlikte stüdyoya geldi. Annesine uzun uzun sarılıp ağlayan Safiye, babasından af diledi. İşte o anlar...

Stüdyoya gelen Arif'in eşi Safiye, Arif'in patronu Sabri Altunbey'in kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şunları söyledi;

Eşim patronunu sık sık kahve içmeye getiriyordu. Bir gün eşime eve bu adamı getirme dedim. Eşim, 'Bir şey olmaz o benim patronum, hem senin de baban yaşında' dedi. Eşim sık sık kumar oynardı. Bir gün patronu eşime maaşı sana değil, Safiye'ye vereceğim demiş. Eşim de kabul etmiş . Patronu eve gelince bana tecavüz etti. Ondan sonra sık sık kapıma gelmeye başladı. Ben de sonunda dayanamayıp olan biten her şeyi eşime anlattım.

Safiye'nin bu sözlerinden sonra canlı yayına bağlanan Arif Ünlübaş'ın abisi Kadir Ünlübaş, Safiye'nin yalan söylediğini dile getirdi. Safiye'nin 4 kişiyle ilişkisi olduğunu belirten Kadir Ünlübaş şunları söyledi;

"Arif'in kızı, Safiye ile patron Sabri Altunbey'i yatak odasında görünce gitmiş babasına söylemiş. Küçük yeğenim her şeyi ortaya çıkardı. Safiye'nin, Sabri'nin yeğeni Resul ile de ilişkisi vardı."

 ARİF DNA TESTİ İSTEMİŞ

Safiye'nin Resul ile ilişkisini öğrenen Arif'in DNA testi istediği ortaya çıktı. İlişkilerinin açığa çıkmasının ardından Safiye'nin emniyete giderek  Resul'den şikayetçi olduğu fakat Resul'ün Safiye ile mesajlarını göstererek suçsuz olduğunu ispatladığı öğrenildi. 

POLİS STÜDYOYA GELDİ

Polis, Arif'i her yerde ararken karısı Safiye ve abisi Recep Ünlübaş'ın da olayla bir bağlantısı olduğunu düşündü. Programın sonunda stüdyoya gelen cinayet masası ekipleri Safiye ve Recep Ünlübaş'ı alarak karakola götürdü. İşte o anlar...

ARİF BULUNDU

Polis dün akşam Arif'i Kastamonu'da buldu ve İstanbul'a getirdi.  Recep'in Arif'in azmettiricisi olduğu şüphesi üzerinde duran emniyet yetkilileri, olayın ayrıntılarını inceliyor.