BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
MEDYA

Müge Anlı'da Birgül'ün kan donduran itirafı: 17 yaşında tecavüze uğradım!

ATV kanalındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan 24 yaşındaki Birgül Memiş'in 17 yaşında yaşadıkları ekran başındaki herkesi şoke etti. Bir akrabası tarafından tecavüze uğradığını açıklamak zorunda kalan Birgül olayı anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

ATV'de ekranlara gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılan ve eski eşinin 4 yaşındaki oğlunu alıkoyduğunu iddia eden Birgül Memiş hikayesi izleyenleri hayrete düşürmüştü. Bu gün ise canlı yayında genç kadının hayatıyla ilgili başka gerçekler ortaya çıktı. Canlı yayında Müge Anlı'nın açıkladığı bilgilere göre Birgül Memiş 17 yaşında bir akrabası tarafından tecavüze uğradı.

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Birgül'e kızdığınızın farkındayım ama Bilgül'ün de çok farklı bir hayatı var. Çok açıklayarak söyleyemiyoruz ama Birgül zamanında bir akrabasının tecavüzüne uğramış. Bunu ailesi kabul etmiyor Brigül'ün yalan söylediğini düşünüyor ve sahip çıkmıyor. Birgül o zaman 17 yaşında ve Birgül'ü aile kabul etmiyor dışlıyorlar. Sonra bir erkek kardeşi de benzer bir olaya maruz kalıyor. O çocuğunda hayatı kayıyor. Ben iki kardeşi tanıdım iki kardeşi de yitik. Yitik çocuklar bunlar yani."

Birgül babasına çağrı yapan Anlı "Sen şimdi bizi arayıp çocuğun Birgül'e verilmesini istemediğini söylüyorsun. Ama şimdi bu iki çocuğun anlattığı da kusura bakma sende baba olarak sahip çıkman gerekiyor. Sonra bu çocuklar savuruyorlar bir daha toparlanamıyorlar. " açıklamalarını yaptı.

Sitene Ekle