BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
MEDYA

Müge Anlı'da 25 yıl sonra annesine kavuştu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde 25 yıldır ailesini arayan Yeşim Gül ailesine kavuştu.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Yeşim Gül ailesini aramak için canlı yayına çıktı. 2 yaşında kaybolan ve 25 yıldır ailesini arayan Yeşim Gül her yerde aranıyordu. Çorum'da küpeli üstü başı düzgün olarak bulunan Yeşim Gül sonunda ailesine kavuştu. Canlı yayında abisini ilk kez gören Yeşim Gül gözyaşlarını tutamadı. 27 yaşında olan ve bir çocuğu olan Yeşim Gül asıl ismini de öğrenmiş oldu.

Anne ve babasının kavgası nedeniyle önce çocuk hizmetlere verilen daha sonra kaybolan Yeşim Gül bu zamana kadar ailesini arıyordu. 1990 doğumlu olan Yeşim Gül ailesini bulabilmek için canlı yayına çıktı. Bundan 27 yıl önce kaybolan Yeşim Gül her yerde ailesini arıyordu. Bir aile tarafından evlatlık edinilen ve kendi ailesinin onlar olmadığını anlayan Yeşim Gül'ün 25 yıllık hasreti sona erdi. Asıl adının Merve olduğunu öğrenen Yeşim Gül canlı yayında ailesine kavuştu. O anlar karşısında izleyiciler gözyaşlarını tutamadı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar...

Sitene Ekle