BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  MEDYA

Müge Anlı'da 21 yıllık sır açıklandı genç adam yıkıldı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde ilginç bir olay yaşandı.

Abone ol

Hiç tanımadığı annesini arıyordu Mustafa Oğulcan Demirer... Hayaline ulaşıldığı müjdesi verildi kendisine. Çok sürmedi sevinci, kendisinden saklanan 21 yıllık korkunç sır canlı yayında açıklandı.

Canlı yayında annesine kavuştuğu müjdesini alan ve 21 yıldır annesini arayan Mustafa Oğulcan Demirer, o kişinin telefonda 'Mustafa Oğulcan öz evladım değil biz onu evlatlık aldık' açıklamasıyla bir kez daha yıkıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hiç tanımadığı annesini arayan genç adam mucizeye ulaştığını sanırken hiç beklemediği bir şok yaşadı.

Hiç tanımadığı annesini araya Mustafa Oğulcan Demirer, bugün Müge Anlı'dan annesi Meltem Özdoğan'ın bulunduğu müjdesini aldı.

21 YIL SONRA ANNESİNE TAM KAVUŞTU DERKEN...

Annesinin yayına telefonla bağlanınca gözleri dolan Demirer, duygusal anlar yaşadı. Ancak genç adam hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kaldı.

muge.20150514143854.jpg

Meltem Özdoğan'ın, 'Mustafa Oğulcan Demirer öz evladım değil, biz onu evlatlık aldık' açıklaması üzerine stüdyo şoke olurken, genç adam gözyaşlarına boğuldu.

Anlı, Demirer'i, 'Gerçek anneni buluruz. Ağlama sen' diyerek teselli etmeye çalıştı. Müge Anlı, 'Bu çocuğa nasıl yalan bir hayat yaşatılmış 21 senedir. Annesi olmayan kişi ben babaannenim diyor. Babası ölmüş hastanede deniyor. ' diye konuştu.

YEMİN EDERİM HAYATTAN BIKTIM

Genç adam ise, 'Ben bunları burada mı öğrenecektim? Yemin ederim hayattan bıktım' diyerek isyan etti. Müge Anlı'nın "niye bu zaman kadar amcası ya da halası söylemiyorlar çocuğa sizinle ilgili bir şey anlatılırken" sorusuna Melteh Hanım, "Orasını bilemeyeceğim. Benim hiçbir suçum yok."diye cevap verdi.

mustafa.20150514143917.jpg

BABAM DA MI DEĞİL

"Babam da mı değil" diyerek ağlayan talihiz gence dönen Müge Anlı, "Ağlama gerçek anneni filan buluruz. Dur bakalım anlatsın Meltem. Ağlama sen. Birini bulacağız sonuçta." dedi.

ÇOBAN AİLENİN 15. ÇOCUĞUYDUN SEN

Kocasının şeker hastası olduğu için çocuk sahibi olamayacağını öğrendiklerini söyleyen Meltem Özdoğan, Oğulcan Demirer"in "beni nasıl buldunuz?" sorusuna "Seni Acıpayam'da bir köyden çoban bir ailenin 15. çocuğuydun sen. " diye karşılık verdi.

mustafa-ogulcan.jpg