BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Müge Anlı nereli eski eşi kimdir kızı Lidya Akdağ kaç yaşında?

ATV'de 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programını sunan Müge Anlı 9 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ'dan Lidya adında bir kızı var.

Müge Anlı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde yaptı. Kanal D ekranlarında Şenay Düdek’le beraber “Dobra Dobra” adlı magazin programı yaptılar. Bu program ile de büyük ses getirdi. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.

Müge Anlı'yı Türkiye çapında bilinir kılan adli vakaları ele aldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı oldu. 2008 yılında ATV ekranlarında start alan program yıllardır en çok izlenen yapımlardan biri. 

Müge Anlı'nın eski eşi kimdir?
Müge Anlı, 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi. Çiftin evlilikleri şiddetli bir boşanmayla noktalandı. Müge Anlı ile Burhan Akdağ, 2008 yılında boşandı.

Müge Anlı'nın kızı Lidya Akdağ kimdir?

Müge Anlı'nın evliliğinden bir kızı oldu. Kızının ismi Lidya Akdağ... 2001 yılında doğan kızı Lidya Akdağ'ın velayeti sebebiyle boşandığı eşiyle bir çok kez mahkemelik oldu. 

Burhan Akdağ, Müge Anlı'yı hem kızını göstermemek hem de evli kaldıkları süre içinde edindikleri mal varlığını vermemekle itham etti. 

Müge Anlı velayetini aldığı kızı Lidya Akdağ'ı medyadan köşe bucak saklıyor. Ünlü televizyoncu kızının sosyal medyada aktif olmasına da izin vermiyor. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Foto Galeri Müge Anlı Tatlı Sert'e herkesten sakladığı kızıyla başladı! Lidya Akdağ sürprizi Galeriye Gözat