BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Müge Anlı Veysel Çilingir'in katili kim canlı yayında sinir krizi

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Veysel Çilingir'in katili her yerde aranıyor. Peki Veysel Çilingir'in katili kim bulundu mu? 21 Aralık 2017 Müge Anlı Veysel Çilingir ile ilgili güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

SAMSUN'da 3 yıl önce öldürülen Veysel Çilingir'in katili her yerde aranıyor. Oklar Yakup Çilingir'i işaret etse de bu kabul edilmiyor. Peki Veysel Çilingir'in katili kim bugün neler oldu? Gelin hep birlikte bakalım.

Müge Anlı'nın programına katılan Çilingir ailesi adeta iki kutup gibi. Veysel Çilingir'in eşi Ayşe Çilingir'i suçlayan diğer kardeşlerinin açıklaması bomba vurdu. Çilingir ailesinin kardeşlerinden biri olan Güler, abisinin Ayşe Çilingir tarafından öldürüldüğünü söyledi. Güler yaptığı açıklamada Ayşe Çilingir'in "eğer boşanmazsam Veysel'i vurdurturacağım" dediğini açıkladı. Peki Ayşe Çilingir bunu neden diyor kayınbiraderi Yakup Çilingir ile aşk mı yaşıyor?

CANLI YAYINDA SİNİR KRİZİ Daha önce de canlı yayında kavga eden Ayşe Çilingir ve Emine yine atışmaya başladı. Buna daha fazla dayanamayan Veysel Çilingir'in kardeşi Güler sinir krizi geçirdi. Baygınlık geçiren Güler stüdyodan ayrıldı.

YAKUP ÇİLİNGİR İLE AŞK MI YAŞIYOR? İddiaya göre Ayşe Çilingir kayınbiraderi Yakup Çilingir ile aşk yaşıyor. Bu iddialara canlı yayına yanıt veren Yakup Çilingir'in yengesini koruması nedeniyle aşk iddiaları ortaya atıldı. Bu iddia sonrası ise 30 yıllık dedikodu başlıyor. Yakup Çilingir'in yengesinin koruması nedeniyle anneleri tarafından Ayşe Çilingir'e suç atılıyor. Yengesinin yanında olduğunu ve onun annesi olduğunu söyleyen Yakup Çilingir, "Abim bana yengemi emanet etti. Ablamın bu iddialarını kabul etmiyorum" dedi.