BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında flaş gelişme

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Denizli'de kaybolan Murat Pınarbaş her yerde aranıyordu. Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında tek şüpheli olan Fatih Bayrak gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Müge Anlı 8 Aralık 2017 cuma güncel Murat Pınarbaş bilgileri internethaber'de.

Abone ol

DENİZLİ'de 18 Ekim tarihinde kaybolduktan sonra kendisinden haber alınamayan Murat Pınarbaş'la ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Canlı yayında aile Murat Pınarbaş'ın cenazesini ya da canlı halini getirenlere para vereceklerini söyledi.

29 yaşındaki Murat Pınarbaş 18 Ekim tarihinden beri kayıp. Hala kayıp olan Murat Pınarbaş'ın akıbeti gittikçe merak ediliyor. Tek şüpheli olan Fatih Bayrak geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Fakat Fatih Bayrak polisler tarafından yakalandıktan sonra serbest bırakıldı.

FATİH BAYRAK NEDEN ŞÜPHELİ? Savcılığın serbest bırakması üzerine aile canlı yayında Fatih Bayrak'a çağrı yaptı. İddiaya göre Denizli'de yaşayan Fatih Bayrak 8 kişilik bir infaz listesi hazırladı. Bu listeyi hazırlamasının nedeni ise Fatih Bayrak'ın Rus bir eşi olması. Bu 8 kişilik arkadaş listesini hazırlamasının nedeni ise eşiyle birlikte olduklarını düşünmesi. Aynı zamanda bu listede yer alan isimlerden biri olan Soner'den de haber alınamıyor. 

SAVCILIK SERBEST BIRAKTI Yakalandıktan sonra savcılığa ifade veren Fatih Bayrak serbest bırakıldı. Serbest kaldıktan sonra eve de gitmeyen Fatih Bayrak'tan haber alınamıyor.