BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.284,14
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Kaan ve Gürkan kuzenler bulundu mu Silivri'de kemik var

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Kaan ve Gürkan adlı iki kuzenin aranmasına devam ediyor. Kaan ve Gürkan kuzenler bulundu mu son durum ne? Silivri'de bulunan kemikler Kaan ve Gürkan'a mı ait?

Abone ol

Kaan ve Gürkan kuzenler 19 gündür kayıp. Tekirdağ'da balık tuttuktan sonra bulunmayan iki kuzenin akıbeti ne oldu? Kaan ve Gürkan öldü mü detaylar internethaber'de.

Öncelikle Müge Anlı'da aranan Kaan ve Gürkan adlı iki kuzenin hikayesine bakalım. Gürkan ve Kaan adlı iki kuzen 19 gündür bulunamıyor. Tüm çalışmalara rağmen yeni gelişmelerin yaşanmadığı Kaan ve Gürkan ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 

Silivri'de yapılan arama çalışmalarından sonra insan kemikleri bulundu. Peki o kemikler Gürkan ve Kaan'a mı ait? Bu sorunun cevabı henüz bilinmiyor. 

GÜRKAN EVLİ KADINLA AŞK YAŞIYOR

2 gün önce canlı yayına bağlanan bir izleyici, Gürkan ile aşk yaşadığını söyledi. 20 yaşında olan kadının aynı zaman evli olduğu ortaya çıktı. Amcalarının onu Gürkan'la gördüğünü söyleyen kadının ifadelerinden yola çıkarak, programı izleyenler yaşanan bu yasak aşk üzerinden bir olayın olduğunu düşünüyor.