BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.507,75
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Hayriye İnce abisi Hasan'ı bulabilecek mi son durum ne?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Hayriye İnce yıllardır görmediği abisini arıyor. Hayriye İnce yıllardır görmedi abisi Hasan İnce'ye ulaşmak için programa başvurdu. Peki Hayriye İnce abisini bulabilecek mi gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Hasan İnce ve Sabahat Güngör'den olma çocuklarını arayan Hayriye İnce abisini bulabilecek mi merak konusu oldu. 60 yaşlarında olduğu konuşulan Hasan İnce her yerde aranıyor. Peki son durum ne? 

Ankara'da dünyaya gelen Hasan İnce hikayesi çok başka. Hayriye İnce'nin babası o dönemde Hasan İnce'nin annesi Sabahat Güngör'ü eve getirmişti. Hem annesi hem de babasının evlenmediği eşiyle beraber yaşayan Hayriye İnce daha sonra abisi Hasan İnce'den haber almadı. Babası vefat eden ve sadece annesinin adı bilinen Hasan İnce bulunacak mı? Hayriye İnce canlı yayında abisine yaptığı açıklamada, "Sen Elazığ'a gel yeter. Her zaman seni aradım ama bulamadım. Lütfen gel" ifadelerini kullandı.

İLGİNÇ DETAY; Sabahat Güngör, eşinin bir otobüsle yolcuğuluğu sırasında bir adamlar karşılaştığını, eşinin adamla ile sohbeti ilerlettiğini ve abisi Hasan İnce'yi tanıdığını anlattı. Sabahat Güngör'ün eşi adamdan telefon numarasını almış. Ancak kaderin cilvesidir ki, Sabahat Güngör'ün eşi telefon numarasını ulaştıramadan 1 hafta sonra hayatını kaybetmiş.

HASAN İNCE BULUNDU MU? Hasan İnce için her yerde arama çalışmaları başlatıldı. Özellikle Ankara Polatlı'da 1961 yılında dünyaya gelen isimlere dikkat ediliyor.