BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92
HABER /  GÜNCEL

Müge Anlı Hasibe Nur Mutlu bulundu mu canlı yayında müjdeli haber

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında önceki gün 10 yaşındaki Hasibe Nur Mutlu'nun kayıp olduğu söylenmişti. Peki Hasibe Nur Mutlu bulundu mu? Müge Anlı müjdeli haberi canlı yayında verdi.

Abone ol

KONYA'nın Karatay ilçesinde yaşayan 10 yaşındaki Hasibe Nur Mutlu, önceki gün okula gitmek için evden ayrılmış ve kendisinden uzun süre haber alınamamıştı. 5. sınıf öğrencisi Hasibe'ye ulaşamayan ailesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanarak yardım istemişti.

Hasibe Nur Mutlu'dan bugün müjdeli haber geldi. Müge Anlı canlı yayında minik Hasibe'nin 5 saatin ardından sağ salim bulunduğunu söyledi.

AİLESİ MÜGE ANLI'DAN YARDIM İSTEMİŞTİ: Önceki gün canlı yayına bağlanan Hasibe'nin amcası Fatih Mutlu, servisten indikten sonda zihin bulanıklığı yaşadığını aktarmıştı. Amca Mutlu "Kızımız okulunun önünde inmiş servisten ancak okula girmemiş. Her yerde kameralara baktırıyoruz." ifadelerini kullanmıştı. 

Konya'dan korkutan haber! 10 yaşındaki Hasibe Nur kayıp

Annesi Seda Mutlu ise "Hasibe Nur bu okula yeni başladı. Servisten inerken akrabamızın oğluna 'ben bugün  kaçacağım okuldan' demiş. Okul kamera kayıtlarına baktık iki kere gitmeye çalışıyor cesaret edemiyor ama üçüncü denemesinde kamera kayıtlarından çıkıyor. Okul çok uzak. Kızım da hiçbir yeri bilmiyor. Sıcak bir çocuk da değil. Birisine de soramaz." demişti.