BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık son durum Karaman'da öldürüldü mü?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 28 gündür Fatma Uyanık aranıyor. En son Karaman'da bağ evinde görüntülenen ve kaybolan Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler internethaber'de.

Abone ol

KARAMAN'da bağ evine gittikten sonra kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık'ın arama çalışamaları tüm hızıyla devam ediyor. Acılı aile kardeşlerinin bulunabilmesi için her çabayı harcıyorlar. Peki Fatma Uyanık'ın kaybolmasında Vahap Varlı mı yoksa Mehmet Dağcı mı doğru söylüyor?

6 ekim'de en son Karaman'da bağ evinde görüntülenen ve kendisinden haber alınamayan 32 yaşındaki Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Gözler Vahap Varlı'ya çevrilse de canlı yayına katılan bir tanık farklı açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Dağcı'nın iddiasına göre Vahap Varlı şantiyeye ait bir araçta Karaman'da yol kenarında görüntülenmişti. Mehmet Dağcı arabada bir kadın gördüğü konusunda ısrarlı. Fakat canlı yayına bağlanan Hasan Basri Sönmez isimli vatandaş Vahap Varlı'nın arabasına kimse olmadığını söylüyor.

"MEHMET DAĞCI YALAN SÖYLÜYOR"

Mehmet Dağcı'nın yalan söylediğini açıklayan Hasan Basri Sönmez bir kadın olmasının imkansız olduğunu söylüyor. Fakat acılı aile Çetin'in söylediği bu sözlere inanmıyor ve ezberlenmiş olduğunu söylüyor.