BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,81
MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık olayında son durum! Görgü tanığı ortaya çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 6 Ekim'den beri kayıp olan Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 32 yaşındaki kadın Vahap Varlı tarafından mı kaçırıldı? Müge Anlı, Fatma Uyanık öldürüldü mü?

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Fatma Uyanık ile ilgili çalışmalar devam ediyor. 13 gündür kayıp olan Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Fatma Uyanık Vahap Varlı tarafından mı kaçırıldı? Acılı aile Müge Anlı'ya başvurarak kardeşlerini arıyor. O gün araba kazası yapan Vahap Varlı'nın Fatma Uyanık olayında bir alakası olduğu konuşuluyor. Vahap Varlı bu olayları inkar etse de şoke eden bir tanık ortaya çıktı.

VAHAP VARLI'NIN ARABASINA MI BİNDİ?

Canlı yayında Mehmet Dağcı isimli görgü tanığı 6 Ekim'de Karaman'da yaşanan olayı şöyle anlatıyor: Ben Vahap Varlı'nın arabasında bir kadın gördüm. Yanımda eşim de vardı.14:30 civarlarındaydı.

VAHAP OLAYLARI KABUL ETMİYOR

22 yaşındaki Vahap Varlı ise bu iddiaları kabul etmiyor. Canlı yayına bağlanan Mehmet Dağcı, "Ben kesinlike gördüğümü söylüyorum. Arabada bir kadın gördüm" ifadelerini tekrarladı.

Sitene Ekle