BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık olayı kim doğru söylüyor Mehmet Dağcı'nın iddiası

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Fatma Uyanık 6 Ekim tarihinden beri aranıyor. 32 yaşındaki Fatma Uyanık en son olarak Karaman'da dağ evinde görüntülendi. Peki Fatma Uyanık bulundu mu Mehmet Dağcı doğru mu söylüyor?

Abone ol

32 yaşındaki Fatma Uyanık yaklaşık bir aydır her yerde aranıyor. En son Karaman'da bağ evlerinden çıkarken görüntülenen Fatma Uyanık'tan o günden beri haber alınamıyor. Peki Fatma Uyanık öldürüldü mü?

Acılı aile canlı yayında yaklaşık bir aydır kayıp kardeşlerini arıyor. Herkes merakla Fatma Uyanık'ın akıbetini merak ederken iki görgü tanığın çelişkili ifadeleri kafaları karıştırmaya devam ediyor.

MEHMET DAĞCI DOĞRU MU SÖYLÜYOR?

Canlı yayına bağlanan Mehmet Dağcı, Vahap Varlı'nın arabasında bir kadın gördüğünü söylüyor. Mehmet Dağcı'nın söylediklerini kabul etmeyen Vahap Varlı, o gün alkol aldığını ve araba kazası yaptığını söylüyor. 

HASAN BASRİ SÖNMEZ DE MEHMET DAĞCIYI SUÇLUYOR

22 yaşındaki Hasan Basri Sönmez ise Mehmet Dağcı'yı suçluyor. Fakat arabasının siyah rengi olduğunu söyleyen Basri Sönmez, burada kendini ele verdi. Çünkü Mehmet Dağcı'nın arabası beyazdı.