BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL

Müge Anlı Fatma Uyanık nerede son durum ne?

KARAMAN'da 6 Ekim tarihinde kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? Müge Anlı'nın programına katılan ve aylardır kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık nerede sorusu soruluyor. Gelin hep birlikte Fatma Uyanık olayına yakından bakalım.

Abone ol

6 Ekim tarihinde kaybolan ve kendisinden o tarihten beri haber alınamayan Fatma Uyanık nerede sorusu soruluyor. Kendisinden haber alınamayan ve öldüğü iddia edilen Fatma Uyanık arama çalışmaları devam ediyor. 

32 yaşında olan ve kendisinden haber alınmayan Fatma Uyanık kaybıyla ilgili yeni gelişmeler yok. 6 Ekim'den beri ortaya çıkmayan Fatma Uyanık'ın kaybolmasında iki ihtimal üzerinden duruluyor. Ya Vahap Varlı ya da Mehmet Dağcı Fatma Uyanık'ın kaybolmasıyla ilgili yalan ifadeler kullanıyor. 

FATMA UYANIK NEREDE BULUNDU MU? Mehmet Dağcı'nın iddiasına göre o gün Vahap Varlı arabayla hızlı bir şekilde gitti. Mehmet Dağcı'nın eşi Vahap Varlı'nın yanında bir kadın gördüğünü söylüyor. Fakat Vahap Varlı bu iddiaları kabul etmiyor. O gün kaza yaptığını dile getiren Vahap Varlı suçlamalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, " O gün kaza yaptım. Hızlı bir şekilde aracı sürdüm. Fakat arabada bir kadın yoktu" ifadelerini kullandı.