BIST 9.563
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.486,36
MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık bulundu mu yeni görgü tanığı şoke olacaksınız!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 6 Ekim tarihinden beri kayıp olan Fatma Uyanık aranıyor. 31 yaşındaki Fatma Uyanık öldürüldü mü son durum ne? Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler gelin hep birlikte bakalım.

KARAMAN'da kaybolan 31 yaşındaki Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bir çığlık duyduğunu söyleyen kadın canlı yayına bağlandı. Fatma Uyanık'ı Vahap Varlı mı öldürdü?

Fatma Uyanık'ın kaybolmasıyla ilgili yeni görgü tanığı ortaya çıktı. Bir çığlık duyduğunu söyleyen kadın sesin arka balkondan gerdiğini söyledi. Göl bölgesi dedikleri yerlerden bir çığlık geldiğini söyleyen kadın daha sonra ön bölgeye gitti.

Bir beyaz kamyonetin çok hızlı geçtiğini söyleyen görgü tanığı canlı yayında gördüğü kamyoneti tanıdı. Kamyonetin ilçe merkezine gittiğini söyleyen görgü tanığı çığlıktan 10 dakika sonra kamyoneti gördüğünü söylüyor.

ARACIN KİMİN KULLANDIĞINI GÖREMEDİM

Aracın kimin kullandığını göremediğini söyleyen görgü tanığı, çığlık sesini de şöyle tarif ediyor: Feryat gibi geldi, çok güçlü bir sesti.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle