BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık bulundu mu son durum Vahap Varlı kaçıyor

KARAMAN'da 6 Ekim tarihinden beri kayıp olan Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? Müge Anlı'da 48 gündür aranan Fatma Uyanık'a ne oldu? Müge Anlı 22 Kasım 2017 çarşamba günü Fatma Uyanık güncel bilgileri internethaber'de.

Abone ol

6 Ekim tarihinde en son Karaman'da bağ evinde görüntülenen Fatma Uyanık'tan hala haber alınamıyor. 48 gündür kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık'ın acılı ailesi bugün yine canlı yayına çıktı. Vahap Varlı'nın ise canlı yayında olmaması dikkatleri üzerine çekti.

48 günden beri nerede olduğu bilinmeyen Fatma Uyanık'ın akıbeti henüz belli olmadı. Bir çığlık ve hızlı geçen bir arabanın olduğu bilinen o gün ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başlıyor. Bugün canlı yayına ise Karaman'da ifade veren Alperen canlı yayına katıldı. Vahap'ın ise gelmemesi şüphe uyandırdı.

İKİ İHTİMAL ÜZERİNDE DURULUYOR

Mehmet Dağcı'nın iddiasına göre Fatma Uyanık'ın kaybolduğu gün Vahap Varlı'nın arabasında bir kadın vardı. Hızla olay yerinden geçen Vahap Varlı ise olayları reddediyor

VAHAP VARLI: BEN O GÜN KAZA YAPTIM

Vahap Varlı ise o gün arabasında kesinlikle bir kadın olmadığını söylüyor. Bir kaza yaptığını dile getiren Vahap Varlı iddiaları sert bir dille reddediyor. Hem Vahap Varlı'nın hem de Mehmet Dağcı'nın iki farklı ifade vermesi ise şüpheleri ortaya çıkarıyor. Bu durumda ise iki olay kalıyor. Ya Vahap Varlı ya da Mehmet Dağcı yalan söylüyor.